Alfa Romeo homepage

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

(COVID-19 proof)

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)

customer-support Created with Sketch.

Werkplaatsafspraak maken

Wij zorgen dat uw (bedrijfs-) auto of camper in goede conditie blijft. Alle merken zijn welkom!

Alfa Romeo Giulia Sprint

De nieuwe Alfa Romeo Giulia Sprint

Geavanceerde veiligheidssystemen, premium interieur en nieuw 8,8" multitouch navigatie. Nieuwe technologie en de overtreffende trap van rijplezier. Met Italiaans design in Alfa Romeo-stijl, 18" lichtmetalen velgen en "Black Pack" met zwarte exterieur details. Beschikbaar vanaf € 50.030,-!

De nieuwe Alfa Romeo Stelvio Sprint

De nieuwe Alfa Romeo Stelvio Sprint

Geavanceerde veiligheidssystemen, premium interieur en nieuwe 8,8" multitouch navigatie. Nieuwe technologie en de overtreffende trap van rijplezier. Met Italiaans design in Alfa Romeo-stijl, 19 inch lichtmetalen velgen en "Black Pack" zwarte exterieurdetails. Beschikbaar vanaf € 68.530,-!

Alfa Romeo Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Showroom Alfa Romeo _ Zwolle Marslanden

Auto Palace Alfa Romeo

In 2016 was AUTO PALACE verkozen tot ‘Beste FCA dealer 2015’. De prijs werd bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands B.V. De titel Beste FCA dealer (Fiat, Alfa Romeo, Lancia en JEEP) heeft AUTO PALACE, met vestigingen in Zwolle, Kampen, Emmen, Hoogeveen, Harderwijk en nu ook in Almere, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs bij Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een andere prijs die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven.

Alfa Romeo Giulia & Stelvio

Kies de rijstijl die het beste bij je past. Het Alfa™ DNA-systeem biedt de mogelijkheid om de rijdynamiek af te stemmen op de rij-omstandigheden of je persoonlijke voorkeur: de rijmodus schakelaar op de middenconsole biedt daarvoor keuze uit drie verschillende rijmodus: Dynamic, Neutral en Advanced Efficiency. Nu nog meer rijplezier.