Citroën homepage

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

(COVID-19 proof)

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)

customer-support Created with Sketch.

Werkplaatsafspraak maken

Wij zorgen dat uw (bedrijfs-) auto of camper in goede conditie blijft. Alle merken zijn welkom!

Citroën C5 AIRCROSS Hybrid

Citroën C5 AIRCROSS SUV HYBRID

DE Ë-COMFORT CLASS SUV

Wilt u de duurzaamheid van elektrisch rijden combineren met het rijden van lange afstanden? Dat kan met de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid. De dagelijkse korte ritten rijdt u met de elektrische motor en de lange ritten met de zuinige benzinemotor, alles in het comfort van een Citroën.

Tijdelijk rijdt u al vanaf € 549 p.m. in een C5 Aircross SUV Hybrid, op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar met Private Lease. Kiest u liever voor directe aanschaf? Dan profiteert u tijdelijk tot maar liefst € 2.000 ëlectric premie bij particuliere aanschaf. De zakelijke rijder kan rekenen op een scherpe bijtelling vanaf € 272 p.m.

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is de eerste plug-in hybrideauto van het merk. Met dit model start het Low Emission Vehicle-offensief van Citroën met als doel om in 2025 voor elk model van het gamma een geëlektrificeerde uitvoering aan te bieden. De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert alle voordelen die 100% elektrisch rijden biedt tijdens de dagelijkse kortere ritten, met de veelzijdigheid en de actieradius van een auto met verbrandingsmotor, zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd. De Citroën C5 Aircross SUV is op het gebied van comfort de maatstaf in zijn segment. De hybride-uitvoering voegt aan de innovaties van het Citroën Advanced Comfort®-programma de voordelen van een elektrische aandrijflijn toe: geruisloos, soepel en schokvrij rijden, een directe respons op het gaspedaal en een gecombineerde CO²-uitstoot van slechts 32 g/km.

De nieuwe Citroën C5 X

Citroën presenteert zijn nieuwe vlaggenschip: de C5 X. Het model blaast het segment van grotere auto’s nieuw leven in met een origineel ontwerp dat de elegantie van een sedan en die dynamiek van een stationwagon combineert met de robuustheid van een SUV. De nieuwe Citroën C5 X is de meest geavanceerde interpretatie van de Citroën-filosofie, inclusief unieke comfortfeatures, een uitgesproken styling en toptechnologie zoals een 12-inch HD-touchscreen. De C5 X overtreft daarmee alle verwachtingen in deze klasse. De marktintroductie van de C5 X vindt plaats in de tweede helft van 2021.

Maak kennis met de NIEUWE Citroën C4 en Ë-C4 100% electric!

De nieuwe modellen markeren een grote stap in het Citroën-design, met een verhoogde carrosserie, grote wielen, een energiek en aerodynamisch silhouet en talloze mogelijkheden voor personalisering. Het onderscheidt zich met zijn elegante en dynamische elementen van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV.
Neem contact op voor de proefritmogelijkheden.

De Citroën C4 en ë-C4 100% ëlectric zijn genomineerd als finalist Car of the Year 2021!

Nieuwe Citroën C4

De NIEUWE Citroën C4 en Ë-C4 100% electric

De nieuwe C4 en 100% elektrische ë-C4. De modellen markeren een grote stap in het Citroën-design, met een verhoogde carrosserie, grote wielen, een energiek en aerodynamisch silhouet en talloze mogelijkheden voor personalisering. Met een royale standaarduitrusting, alle voordelen van het Citroën Advanced Comfort®-programma en de beschikbaarheid van drie connectiviteitssystemen en twintig rijhulpsystemen, bieden de karaktervolle Citroën C4 en ëC4 alle kwaliteiten om op te vallen in een segment dat zichzelf opnieuw heeft moeten uitvinden. Het ontwerp van de nieuwe C4 en ëC4 is typisch Citroën. Het onderscheidt zich met zijn elegante en dynamische elementen van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV. Het warme en hightech interieur staat garant voor optimaal comfort en moderniteit in combinatie met een comfortabele, hoge zitpositie en ongekende praktische mogelijkheden voor het gezin en/of een actieve levensstijl.

NU TE BESTELLEN
De nieuwe Citroën C4 en ë-C4 zijn per direct te bestellen. Bezoek onze Citroën showrooms voor meer informatie en voor het bestellen.

De Citroën C4 en ë-C4 100% ëlectric zijn genomineerd als finalist Car of the Year 2021!

Nieuwe Citroën C3

Citroën C3 AIRCROSS maakt het leven kleurrijk en leuker

Personaliseren is het sleutelwoord van de Nieuwe C3 met 97 kleurcombinaties.

Scherp geprijsd
De Citroën C3 Aircross is er voor prijzen vanaf € 22.990. Privé leasen via Citroën Private Lease kan vanaf € 379 per maand op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar voor de C3 Aircross PureTech 110 Live. Citroën levert desgewenst de auto kosteloos af bij de klant, uiteraard met inachtneming van de geldende coronarichtlijnen. Nieuwe Citroën C3 v.a. € 399 p.m. inclusief Private Lease FLEX!

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus

Private Lease ACTIEtarief vanaf €339 per maand voor een C4 Cactus PureTech 110 S&S Feel in de kleur Polar White en voorzien van Citroën Connect Navigatie DAB+ op basis van 60 maanden en 10.000 km per.

Onze Citroën Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

AUTO PALACE Apeldoorn Peugeot en Citroën

Auto Palace Citroën

Hierbij willen wij u informeren over dat per 1 september jl. onze Citroën Sales- en Aftersalesactiviteiten naar onze Peugeot vestiging aan de Wagenmakershoek 2 in Apeldoorn zijn verhuisd. Met het samenvoegen van onze twee Franse merken in één vestiging kunnen we onze dienstverlening aan u als klant waarborgen en blijven verbeteren.

De voor u bekende gezichten in de showroom, aan de receptie en in de werkplaats zullen ook op de nieuwe locatie voor u klaar staan en u de service bieden die u van Auto Palace gewend bent. Voor u als klant verandert er behalve de locatie dan ook weinig. Heeft u winter- en/of zomerbanden in opslag aan de Laan van de Dierenriem dan zorgen wij voor opslag op de nieuwe locatie.