ZomerCheck Citroën

ZomerCheck Citroën

Gelukkig worden steeds meer beperkende coronamaatregelen opgeheven en kunnen we weer vaker de weg op. Dan is het belangrijk om goed te zorgen voor uw auto, die de afgelopen tijd misschien wel te lang heeft stilgestaan.

ZomerCheck op 29 punten

Kom daarom nú langs voor de Citroën ZomerCheck. Wij controleren uw auto op 29 punten, waaronder die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto. Denk bijvoorbeeld aan de accu, remmen en vloeistoffen. De ZomerCheck kost slechts € 19,95 en is zelfs gratis met de MyCitroën Card, inclusief het bijvullen van de vloeistoffen tot maximaal 1 liter.

Wanneer er werkzaamheden voortvloeien uit de ZomerCheck kunt u in juni gebruikmaken van een voucher ter waarde van € 50,-! Of u kunt profiteren van 15% voordeel op geselecteerde onderdelen en zomerse accessoires*.

Veiligheid & Hygiëne pakket € 129,-

Breid uw ZomerCheck uit met het Veiligheid- en Hygiënepakket.
- Veiligheidscheck op 29 punten
- Nieuw interieurfilter
- Reiniging van de airconditioning
- Grondige reiniging van alle contactvlakken

*De € 50 voucher is te besteden in de maand JUNI 2020 bij een factuurbedrag vanaf € 299 (inclusief BTW). Maximaal een voucher per kenteken. Deze voucher is niet inwisselbaar voor geld of inwisselbaar in combinatie met de 15% korting op de geselecteerde onderdelen en de geselecteerde zomerse accessoires.