Beschermingsmiddelen COVID-19

COVID-19

Update: Coronavirus – COVID-19 (1 juli 2020)

Vandaag 1 juli begint een nieuwe fase in de aanpak van corona. Met meer vrijheden en met een grote verantwoordelijkheid voor ons allen. Wij houden ons aan de norm van altijd 1,5 meter afstand houden.

Wij zijn ook online (WhatsApp en Facebook Messenger) en telefonisch bereikbaar! >>Klik hier voor telefoonnummers, e-mailadressen en online werkplaatsplanner van onze vestigingen.

Meer informatie en/of advies over onderhoud, APK, aircoreiniging, bandenwissel,  zomercheck en schadeherstel of over onze beschikbare voorraad nieuwe en gebruikte (bedrijfs-)auto’s? Neem gerust contact met ons op.

Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

COVID-19 Kuchscherm voor werkplaatsreceptie

Onze vestigingen blijven voor u geopend!

Zowel u als onze Service Adviseurs worden beschermd door ‘kuch’ schermen als u uw (bedrijfs-)auto of camper komt brengen voor onder andere onderhoud, (schade-)reparatie, bandenwissel en/of APK. Dit alles om uw bezoek aan onze werkplaatsen zonder enige gezondheidsrisico’s mogelijk te houden.