DS homepage

Maak kennis met onze nieuwe sedan. Van 15 t/m 19 juni 2021 bieden wij u een unieke mogelijkheid om DS 9 E-TENSE te ontdekken tijdens een exclusieve proefrit. Ervaar de DS 9 E-TENSE zelf en laat u verrassen door zijn technologische perfectie, het fenomenale comfort en onovertroffen raffinement. .Meld u aan bij AUTO PALACE DS Salon om kennis te maken met onze nieuwe uitzonderlijke sedan.

Prijs vanaf € 57.890 of Prijs vanaf € 749 per maand.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE, het toonbeeld van Frans vakmanschap. De nieuwe DS 9 E-TENSE sedan is gecreëerd om u technologische perfectie, een fenomenaal comfort en een onovertroffen raffinement te bieden. DS 9 E-TENSE maakt indruk met zijn moderne design waarin elegantie en dynamiek op subtiele wijze samengaan. Geraffineerde details zoals de met het "Clous de Paris"-motief afgewerkte sierstrip op de motorkap van de DS 9 E-TENSE, de DS Cornets (positieverlichting) en de verzonken portierhandgrepen geven de DS 9 E-TENSE een onderscheidend uiterlijk. DS 9 E-TENSE is ontworpen om elke inzittende een overvloed aan ruimte en evenveel comfort te bieden. De mogelijkheden als bestuurder en passagier in de DS 9 E-TENSE zijn ongekend.

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

(COVID-19 proof)

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)

customer-support Created with Sketch.

Werkplaatsafspraak maken

Wij zorgen dat uw (bedrijfs-) auto of camper in goede conditie blijft. Alle merken zijn welkom!

DS 3 Crossback E-Tense

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

De nieuwe SUV - 100% elektrisch, 12% bijtelling. Prijs v.a. € 39.990,-(€ 38.990,- fiscale waarde) of prijs vanaf € 539,- per maand!

 • 100% elektrisch
 • Maak een proefrit en ontvang een wijnpakket cadeau
 • Unieke beleving in onze exclusieve DS Salon

ACTIERADIUS: Meer dan 300 km (WLTP)
OPLADEN: 30 minuten om 80% te laden
VERMOGEN
100kW/136pk

Profiteer en stap al vanaf € 145 bijtelling per maand in uw gloednieuwe DS 3 CROSSBACK E-TENSE!

Onze DS Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

DS 4: Refinement Engineered

Onweerstaanbaar, atletisch en verfijnd: het nieuwste model van DS Automobiles onthult ongekende vormen en contouren. DS 4 profiteert van innovatieve technologieën zoals DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY, DS SMART TOUCH en DS IRIS SYSTEM, wat zorgt voor een indrukwekkende rijervaring. Als symbool van de nieuwe generatie zal de nieuwste creatie van DS Automobiles eveneens geïntroduceerd worden met de plug-in hybride E-TENSE technologie.

De kruising tussen Augmented Technology en Franse savoir-faire beschrijft DS 4 in twee woorden: Refinement EngineeredLaat onze experts u verrassen en de geheimen van DS 4 aan u onthullen.

DS Dialogues - Zarzo

In de serie DS Dialogues gaat Elise Schaap het gesprek aan met uitblinkers uit verschillende vakgebieden. Wat maakt het dat hen werk zo bijzonder maakt? Juist: vakmanschap. In aflevering 1 een culinair hoogtepunt met sterren chef Adrian Zarzo.

Verbonden in smaak

DS-ambassadrice Elise Schaap gaat op zoek naar het geheim achter het succes van topchef Adrian Zarzo. Ze ontdekt hoe perfectie in details voor een onderscheidende beleving zorgt. En waarom juist dát belangrijk is voor zijn gasten in zijn sterrenrestaurant.
Wilt u het vakmanschap van Adrian Zarzo zelf ervaren en ondergedompeld worden in sublieme kwaliteit waar ook DS zich in onderscheidt? Meld u dan nu aan en maak kans op een hoogwaardig en geheel verzorgd culinair arrangement met overnachting in Eindhoven.

DS 7 CROSSBACK E-Tense Louvre

DS 7 CROSSBACK E-TENSE Louvre: een exclusieve Limited Edition

Laat u verleiden door onze nieuwe Limited Edition "Louvre", die gecreëerd is in het kader van onze samenwerking met dit beroemde museum in Parijs. Het uiterlijk van deze DS 7 CROSSBACK E-TENSE is verder verfraaid met unieke en bijzondere elementen en met de in het touchscreen geïntegreerde app "Un jour au Louvre". Deze app is speciaal voor deze uitvoering ontwikkeld, zo wordt kunst een onderdeel van elke reis.

Met de in het 12 inch HD-touchscreen geïntegreerde app "Un jour au Louvre" kunt u aan de hand van een podcast kennismaken met 182 meesterwerken uit de collectie. En met de kaart "Amis du Louvre" hebt u gedurende één jaar onbeperkt toegang tot het museum.

Een uniek en geïnspireerd model, manifest van de kunst
Nooit eerder was kunst zo nauw verweven met reizen. In samenwerking met het Louvre eren we met dit unieke model de "spirit of avant-garde" en de tijdloze waarden die ons merk deelt met dit beroemde museum. Een samenwerking waarin de levenskunst centraal staat en waarbij een auto een kunstvoorwerp.

Interieurdesign: afwerking en standaarduitrusting
Unieke designelementen in combinatie met nappaleder in de kleur Noir Basalte geven het interieur van deze auto, voorzien van DS Inspiration Opéra, een uitzonderlijk elegante uitstraling.

Leverbare motoruitvoeringen:

 • PLUG-IN HYBRIDE
 • E-TENSE 4x4 300
 • E-TENSE 225
DS 7 Crossback E-Tense

DS 7 CROSSBACK E-TENSE

Met zijn elektromotoren geniet u van een totaal vermogen van 300 pk met vierwielaandrijving. In de volledig elektrische modus kan DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 58 km afleggen (WLTP), voldoende actieradius voor het dagelijkse woon-werkverkeer.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE Plug-in hybrid

Prijs v.a. € 49.990 of Prijs v.a. € 699/maand

DS 7 CROSSBACK E-TENSE is standaard uitgerust met:

 • Tot 55 km volledig elektrisch rijden, dankzij een 13,2 kWh accu
 • Ontspannen rijden met de efficiënte en krachtige  benzine motor
 • Comfortabel rijden dankzij het adaptieve onderstel, ‘DS Active Scan Suspension’
 • Altijd de snelste route met het Connected 3D-navigatiesysteem
 • Minder geluiden van buitenaf in het interieur met de geluiddempende gelaagde zijramen (dubbelglas)
 • Efficiënt laden, dankzij de 7,4kW lader een volle accu in 1 uur en 45 minuten

DS 7 CROSSBACK E-TENSE is o.a. ook leverbaar met:

 • 4x4 met een elektrisch bereik van 58 km
 • Onder alle weersomstandigheden het beste zicht met ‘DS Active LED Vision’ koplampen
 • Semi autonoom rijden met ‘DS Connected Pilot’
 • 's Nachts het beste zicht met ‘DS Night Vision’
Zwolle DS

Auto Palace DS Salon

De van oorsprong Zwolse dealergroepen Auto Palace en EmerparkAuto bundelen hun krachten. Onder de bestaande naam Auto Palace Groep gaan de Citroën- en DS dealerschappen van EmerparkAuto deel uitmaken van het merkenpalet van Auto Palace, dat daarnaast bestaat uit Peugeot, Opel, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Mitsubishi en Jeep. Met deze samenvoeging ontstaat een krachtige basis om de positie van de groep in de markt verder te ontwikkelen.