DS homepage

E-TENSE Experience 19 t/m 26 september 2020 -Wasbon

DS3 CROSSBACK E-TENSE

Profiteer dit jaar nog van het lage bijtellingstarief van slechts 8% en stap al vanaf € 106 bijtelling per maand in uw gloednieuwe DS3 CROSSBACK E-TENSE!

  • 100% elektrisch
  • Ontvang een gratis wasbon cadeau na uw proefrit
  • Unieke beleving in onze exclusieve DS Salon
Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

Onze DS Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

DS 3 CROSSBACK

Onze compacte SUV DS 3 CROSSBACK is een toonbeeld van stijl, comfort en technologie. Hij onderscheidt zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken.

Laat u verrassen door de magie van de portiergrepen, die alleen uitgeschoven worden als u ze nodig hebt. Tijdens het rijden, of als uw DS 3 CROSSBACK is vergrendeld, zijn ze op harmonieuze wijze in de flanken verzonken zodat het geraffineerde silhouet van uw DS 3 CROSSBACK perfect tot zijn recht komt.

Ontdek de intelligente DS MATRIX LED VISION-koplampen.

Met DS 3 CROSSBACK blijft u nergens onopgemerkt. Het fraai gewelfde silhouet en de grote wielen maken van deze avant-gardistische compacte SUV een krachtige en ranke verschijning.

Nieuw en scherp Private Leasetarief vanaf € 549 per maand op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar!

DS 3 Crossback E-Tense

€ 4.000,- SUBSIDIE NIEUWE ELEKTRISCHE AUTO’S

Met deze nieuwe subsidie wil de overheid elektrisch rijden, specifiek voor particuliere klanten, ook aantrekkelijker te maken. Koop- of leaseovereenkomsten met een datum op of na 4 juni 2020 komen in aanmerking voor subsidie. De subsidie kunt u online aanvragen vanaf 1 juli 2020.

De subsidie gaat in 2020 gelden voor maximaal 2.500 nieuwe elektrische auto’s die vanaf 1 juli 2020 kunnen worden aangevraagd door een particuliere klant. Hieronder valt naast een reguliere aankoop ook het afsluiten van een Private Leasecontract onder de subsidieregeling. De subsidie bedraagt € 4.000,- op een nieuwe elektrische personenauto en € 2.000,- op een gebruikte elektrische personenauto met een fiscale/catalogus waarde tussen de € 12.000,- en € 45.000,-.

U kunt de subsidie aanvragen vanaf 1 Juli via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

DS E-TENSE

E-TENSE: ELEKTRISCH EN HYBRIDE VOLGENS DS
Stel je de wereld van morgen eens voor: E-TENSE brengt onze mobiliteitsoplossing tot leven en concentreert zich op het rijplezier van de bestuurder en een reeks van diensten op maat.
Ontdek onze verbazingwekkende nieuwe modellen: de elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE en DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 plug-in hybride.

Zwolle DS

Auto Palace DS

De van oorsprong Zwolse dealergroepen Auto Palace en EmerparkAuto bundelen hun krachten. Onder de bestaande naam Auto Palace Groep gaan de Citroën- en DS dealerschappen van EmerparkAuto deel uitmaken van het merkenpalet van Auto Palace, dat daarnaast bestaat uit Peugeot, Opel, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Mitsubishi en Jeep. Met deze samenvoeging ontstaat een krachtige basis om de positie van de groep in de markt verder te ontwikkelen.