DS homepage

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

DS 3 Crossback E-Tense

€ 4.000,- SUBSIDIE NIEUWE ELEKTRISCHE AUTO’S

Met deze nieuwe subsidie wil de overheid elektrisch rijden, specifiek voor particuliere klanten, ook aantrekkelijker te maken. Koop- of leaseovereenkomsten met een datum op of na 4 juni 2020 komen in aanmerking voor subsidie. De subsidie kunt u online aanvragen vanaf 1 juli 2020.

De subsidie gaat in 2020 gelden voor maximaal 2.500 nieuwe elektrische auto’s die vanaf 1 juli 2020 kunnen worden aangevraagd door een particuliere klant. Hieronder valt naast een reguliere aankoop ook het afsluiten van een Private Leasecontract onder de subsidieregeling. De subsidie bedraagt € 4.000,- op een nieuwe elektrische personenauto en € 2.000,- op een gebruikte elektrische personenauto met een fiscale/catalogus waarde tussen de € 12.000,- en € 45.000,-.

U kunt de subsidie aanvragen vanaf 1 Juli via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Onze DS Voorraad

DS E-TENSE

E-TENSE: ELEKTRISCH EN HYBRIDE VOLGENS DS
Stel je de wereld van morgen eens voor: E-TENSE brengt onze mobiliteitsoplossing tot leven en concentreert zich op het rijplezier van de bestuurder en een reeks van diensten op maat.
Ontdek onze verbazingwekkende nieuwe modellen: de elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE en DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 plug-in hybride.

Zwolle DS

Auto Palace DS

De van oorsprong Zwolse dealergroepen Auto Palace en EmerparkAuto bundelen hun krachten. Onder de bestaande naam Auto Palace Groep gaan de Citroën- en DS dealerschappen van EmerparkAuto deel uitmaken van het merkenpalet van Auto Palace, dat daarnaast bestaat uit Peugeot, Opel, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Mitsubishi en Jeep. Met deze samenvoeging ontstaat een krachtige basis om de positie van de groep in de markt verder te ontwikkelen.