Opel Bedrijfswagens

EV Bedrijfswagens

EV Bedrijfsauto's

Het aanbod elektrische bedrijfswagens groeit gestaag. Diverse steden hebben al aangekondigd dat ze vanaf 2025 alleen nog volledig elektrische bestelwagens in de stadscentra toelaten.

De opgegeven actieradius is een fabrieksopgave volgens de WLTP-norm voor de kleinste variant. Door andere lengte- en/of hoogtevarianten kunnen de bedrijfswagens een kortere actieradius hebben.

Onze Peugeot, Citroën, Opel en Fiat EV Bedrijfswagens

Onze actuele voorraad EV Bedrijfswagens

EV Bedrijfswagens Peugeot, Citroën, Opel en Fiat

Icoon EV

Voorraad EV en Hybride

(Bedrijfs- en Personenwagens)

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

(COVID-19 proof)

Gerko Grolleman Manager Zakelijke Markt

Gerko Grolleman

Manager Zakelijke Markt

Voor al uw mobiliteitsvragen én voor duurzame mobiliteit!

AUTO PALACE heeft 15 verkoop- en/of servicevestigingen en speciaal voor het MKB heeft AUTO PALACE ook de Peugeot Professional Centers, de FIAT Professional vestigingen, Citroën Business Centers en Opel bedrijfswagens. Ons producten- en dienstenpakket is erop gericht om de ondernemer met een wagenpark te ontzorgen en mobiel te houden. Uw bedrijfsauto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Peugeot, Citroën, FIAT Professional en Opel begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met u mee en adviseren u graag.

Gerko Grolleman – Manager Zakelijke Markt
Nikolaus Ottostraat 11
8013 NG Zwolle