EV Bedrijfswagens

EV Bedrijfsauto's
Het aanbod elektrische bedrijfswagens groeit gestaag. Diverse steden hebben al aangekondigd dat ze vanaf 2025 alleen nog volledig elektrische bestelwagens in de stadscentra toelaten.

De opgegeven actieradius is een fabrieksopgave volgens de WLTP-norm voor de kleinste variant. Door andere lengte- en/of hoogtevarianten kunnen de bedrijfswagens een kortere actieradius hebben.

Onze Peugeot, Citroën, Opel en Fiat EV Bedrijfswagens

Onze actuele voorraad EV Bedrijfswagens
Image
Fiat Professional e-Ducato

Fiat E-Ducato

Image

Citroën ë-Jumper

Rijklaar vanaf
€57.990,-
Image

Peugeot e-Expert

Rijklaar vanaf
€31.250,-

Subsidieregelingen voor een EV bedrijfsauto

Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA), € 5.000 voor iedere bedrijfsauto!

Bent u ondernemer en koopt u een nieuwe, volledig emissieloze bedrijfsauto? Dan komt u in aanmerking voor de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA).

De subsidieregeling loopt van 15 maart 2021 tot en met 31 december 2025. Het subsidiebudget van de regeling heeft ieder jaar een maximum. Deze subsidie is voor ondernemers en non-profitinstellingen. Met deze subsidie ontvangt u 10% van de netto catalogusprijs (voertuigcategorie N1) of 10% van de verkoopprijs zonder btw (voertuigcategorie N2). Het subsidiebedrag bedraagt maximaal € 5.000 voor iedere bedrijfsauto.

Komen elektrische bedrijfswagens in aanmerking voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)?
Ondernemers die zelf investeren in bedrijfsmiddelen komen in aanmerking voor een kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Het aanschaffen van een elektrische bestelwagen is hier een voorbeeld van. De regeling geldt voor nieuwe en gebruikte bestelauto’s. De aftrek bedraagt maximaal 28% en is afhankelijk van de omvang van de investeringen in het betreffende jaar. De KIA is van toepassing in zowel de inkomstenbelasting als de vennootschapsbelasting. Alle ondernemers kunnen er gebruik van maken. Of u nu een eenmanszaak heeft, zzp’er bent of onderdeel bent van een maatschap of vof: de regeling geldt voor elk van deze ondernemingsvormen. Net als voor B.V.’s en N.V.’s.

Komen elektrische bedrijfswagens in aanmerking voor de milieu-investeringsaftrek (MIA)?
De milieu-investeringsaftrek is een subsidie op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers. Een stimuleringsregeling, zoals voor het aanschaffen van elektrische bedrijfswagens. De MIA biedt de mogelijkheid de fiscale winst te verlagen. Zo kunt u tot 36% (vaak tot een maximumbedrag) van het investeringsbedrag in mindering brengen op de fiscale winst. Dit wordt toegekend bovenop de gewone investeringsaftrek. Voor meer informatie over de overheidssubsidie, lokale subsidies en belastingvoordelen verwijzen wij u graag naar: www.nederlandelektrisch.nl daar kunt u alles vinden over actuele zaken betreffende elektrisch rijden.

Gerko Grolleman Manager Zakelijke Markt

Gerko Grolleman

Manager Zakelijke Markt

Voor al uw mobiliteitsvragen én voor duurzame mobiliteit!

AUTO PALACE heeft 15 verkoop- en/of servicevestigingen en speciaal voor het MKB heeft AUTO PALACE ook de Peugeot Professional Centers, de FIAT Professional vestigingen, Citroën Business Centers en Opel bedrijfswagens. Ons producten- en dienstenpakket is erop gericht om de ondernemer met een wagenpark te ontzorgen en mobiel te houden. Uw bedrijfsauto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Peugeot, Citroën, FIAT Professional en Opel begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met u mee en adviseren u graag.

Gerko Grolleman – Manager Zakelijke Markt
Nikolaus Ottostraat 11
8013 NG Zwolle

Icoon EV

Voorraad EV en Hybride

(Bedrijfs- en Personenwagens)

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)

Showroom- en/of Proefritafspraak maken