Fiat homepage

Elektrisch rijden wordt steeds goedkoper!

48 uurs Proefrit Fiat 500 E en Hybrid

Ervaar elektrisch rijden met een 48-uurs Proefrit in de Fiat 500 E

Ervaar de elektrische Fiat 500 E nu tijdens een 48-uurs proefrit! Vanaf € 329,-* / mnd!

* Fiat 500 E zolang de voorraad strekt!

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)

customer-support Created with Sketch.

Werkplaatsafspraak maken

Wij zorgen dat uw (bedrijfs-) auto of camper in goede conditie blijft. Alle merken zijn welkom!

Fiat 500 La Prima

De 500 "La Prima" is de eerste volledig elektrische auto van de FCA Groep. De derde generatie van de Fiat 500 is geheel nieuw: hij biedt meer ruimte, de nieuwste e-technologie en een nieuwe stijl, maar is nog steeds een ‘Cinquecento’. Het is de eerste urban auto die autonoom rijden volgens niveau 2 mogelijk maakt, en de eerste FCA-auto die is uitgerust met het nieuwe revolutionaire UConnect 5-infotainmentsysteem. Actieradius: tot 320 km in de WLTP-cyclus, met de 85 kW-snellader die standaard bij de auto wordt geleverd.

Onze Fiat Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

De NIEUWE Fiat 500e

Nu bij ons in de showroom! Kom langs bij een van onze Fiat-vestigingen en bespreek de mogelijkheden om dit jaar nog met de nieuwe Fiat 500 E te kunnen rijden! => Ga naar onze Fiat-vestigingen of maak een afspraak!

Electrifying Experience Fiat 500e AUTO PALACE

Auto Palace Fiat

In 2016 was AUTO PALACE verkozen tot ‘Beste FCA dealer 2015’. De prijs werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse dealerbijeenkomst georganiseerd door FCA Netherlands B.V. De titel Beste FCA dealer (Fiat, Alfa Romeo. Lancia en JEEP) heeft AUTO PALACE, met vestigingen in Zwolle, Emmen, Hoogeveen, Almere en Harderwijk, te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Bovendien behoren de monteurs bij Auto Palace steevast tot de Top Technicians, een andere prijs die jaarlijks door FCA Netherlands wordt uitgeschreven.