Fiat Professional

Kies Fiat Professional voor uw dagelijkse business. Profiteer van zeer scherpe acties en kies de ideale bedrijfswagen voor uw specifieke werkzaamheden.

Fiat Doblò

Fiat Doblò

Dankzij de vele mogelijkheden is er altijd een Doblò die precies biedt wat u nodig heeft om het maximale uit uw werkdag te halen. Met een laadvermogen tot 1005 kg en een laadruimte tot 5,0 m3 heeft de Doblò de grootste laadcapaciteit in zijn klasse.

Met zijn BI-Link achterwielophanging zult u ervaren dat de Doblò staat voor dynamisch rijgedrag en veilige rijprestaties welke bij maximale belasting nog beter tot zijn recht komen.

In de 3-zits cabine van de Doblò staat alles in het teken van comfort en functionaliteit.

Fiat Professional e-Ducato

100% DUCATO. 100% ELEKTRISCH.

Een elektrisch bedrijfsvoertuig klaar voor elke missie
Fit for mission is meer dan een idee, het is de Fiat Professional filosofie. Dat is de reden waarom de nieuwe e-Ducato klaar is om te werken, ongeacht het bedrijf.

Wat je ook nodig hebt, we zijn er klaar voor!
De e-Ducato is ontstaan na diepgaande studies en veldgegevensanalyses, uitgevoerd gedurende meer dan vier jaar, om de uitstekende betrouwbaarheid van de vorige Ducato ook op het gebied van elektrische mobiliteit te bereiken.

Fiat Professional Bedrijfswagens

Image

Fiat Ducato

Image
Fiat Professional e-Ducato

Fiat E-Ducato

Image

Fiat Talento

Rijklaar vanaf
€18.620,-
Image

Fiat Talento (Business) Pro

Rijklaar vanaf
€18.620,-
Image

Fiat Doblò

Rijklaar vanaf
€12.095,-
Image

Fiat Fiorino

Rijklaar vanaf
€12.305,-
Fiat Professional Bedrijfswagens De slimste keus

De slimste keus

Als ondernemer wilt u niet maanden wachten op een nieuwe bedrijfswagen. Of het nu gaat om vervanging van uw huidige bedrijfswagen of uitbreiding dankzij extra aangenomen werk. Speciaal daarvoor heeft Fiat Professional De Slimste Keus:

  • Nieuwe bedrijfswagens uit voorraad
  • Met extra veel Voorraadvoordeel tot ruim € 9.000,-!
  • Rijden binnen 10 dagen

Een slimmere keus is er niet! Bekijk direct de voorraad.

Plan direct uw afspraak voor een proefrit of (online) advies op maat met onze Fiat Professional specialist. Voor zakelijke klanten is het niet noodzakelijk een afspraak te maken!

Onze Fiat Bedrijfswagens voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Fiat Professional

De nieuwe Fiat Ducato

Uw bedrijfsauto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Onze accountmanagers van Fiat Professional begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met je mee en adviseren je graag.

Gerko Grolleman Manager Zakelijke Markt

Gerko Grolleman

Manager Zakelijke Markt
Tim Klein_Verkoopadviseur Zakelijke Markt

Tim Klein

Verkoopadviseur Zakelijke Markt

AUTO PALACE heeft 15 verkoop- en/of servicevestigingen en speciaal voor het MKB heeft AUTO PALACE ook de Peugeot Professional Centers, de FIAT Professional vestigingen, Citroën Business Centers en Opel bedrijfswagens. Ons producten- en dienstenpakket is erop gericht om de ondernemer met een wagenpark te ontzorgen en mobiel te houden. Uw bedrijfsauto is een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Staat uw auto stil, dan ligt het werk stil. Peugeot, Citroën, FIAT Professional en Opel begrijpen dit als geen ander. Of het nu gaat om op- of ombouw, tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark, leasing, financiering of onderhoud, wij denken met u mee en adviseren u graag.

Gerko Grolleman – Manager Zakelijke Markt
Nikolaus Ottostraat 11
8013 NG Zwolle

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

Fiat Voorraad

(Bedrijfs- en Personenwagens: Nieuw en gebruikt)

Service bill

Offerte aanvragen

(Bedrijfs- en Personenwagens)