Hyundai homepage

Hyundai Tucson met Berry Leerentveld_Brandmanager Hyundai

De nieuwe Hyundai TUCSON Hybrid

Nu bij ons in de showroom, de compleet nieuwe Hyundai Tucson. Deze slimme SUV beschikt over state-of-the-art smart technologie en is verkrijgbaar als Mild Hybrid, Hybrid én Plug-in Hybrid. U kunt nu kennis maken met deze nieuwe krachtpatser. Natuurlijk coronaproof! Onze verkoopadviseurs helpen u graag online en/of telefonisch.

Leverbaar als mild-hybrid, hybrid en plug-in hybrid

  • TUCSON Hybrid v.a. € 37.995
  • TUCSON Mild-hybrid v.a. € 34.995

Voor meer informatie? Neem contact op met onze Hyundai-vestigingen!

Hyundai KONA EV SUPER lage Leastarieven

Hyundai KONA EV Leasetarief vanaf € 335,- per maand!

Ben je op zoek naar een volledig elektrische auto (EV) met een actieradius tot 484 km (WLTP)? Kies de rijk uitgeruste Hyundai Kona Fashion of de meest complete Kona Premium Zakelijke rijders profiteren van 8% bijtelling! De Hyundai Kona is uit voorraad leverbaar vanaf € 335,- per maand! Een SUPER laag Leasetarief!

SUPER lage Leasetarieven!

  • Kona EV Comfort 64kWh incl. metallic: van € 408,- voor € 335,-. Uw Voordeel € 73,-/mnd en € 4.380,-/60mnd!

  • Kona EV Fashion 64kWh incl. metallic: van € 439,- voor € 359,-. Uw Voordeel € 80,-/mnd en € 4.800,-/60mnd! Meerprijs Fashion t.o.v Comfort slechts € 24,-/mnd!

  • Kona EV Premium 64Kwh incl. metallic: van € 470,- voor € 384,-. Uw Voordeel € 86,-/mnd en € 5.160,-/60mnd! Meerprijs Premium t.o.v. Fashion slechts € 25,-/mnd!

Op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar!

Hyundai IONIQ_Private Lease € 399 per maand

Private Lease Hyundai IONIQ nu vanaf € 399 per maand

De Hyundai IONIQ Electric betekent elektrisch rijden op zijn best. Hij is superstil, accelereren is indrukwekkend en schakelen gaat helemaal automatisch. Bovendien kom je op een volle accu ruim 300 kilometer* ver en is zijn wegligging – dankzij een laag zwaartepunt – uitstekend. Natuurlijk is de IONIQ Electric volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket.

Nooit meer benzine tanken, geen enkele emissie uit de uitlaat. De nieuwe Hyundai IONIQ Electric biedt opwindende prestaties en een nog grotere, volledig elektrische actieradius van maar liefst 311 kilometer* op een volle batterij. Bovendien is de nieuwe, krachtige lithium-ion-polymeerbatterij in minder dan een uur** op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit, als hem hebt aangesloten op een snellaadstation (DC-gelijkstroom)**.

En met Auto Palace Private Lease rijd je al volledig elektrisch vanaf € 399 per maand. Dit is inclusief verrekening van de EV subsidie van € 2.000,-!

Nieuwe Hyundai i20

Nieuwe Hyundai i20 vanaf € 18.795

De nieuwe Hyundai i20 is een dynamische en onderscheidende compacte auto met een opvallend nieuw design en de beste veiligheid en connectiviteit in zijn segment.

Ontworpen om op te vallen.
Dynamisch, onderscheidend en sensueel sportief. De nieuwe Hyundai i20 zet nieuwe normen met zijn gedurfde nieuwe design. Ontdek het nieuwe karakter van ons meest succesvolle model.

De beste connectiviteit in zijn klasse.
Geniet van slimme, state-of-the-art technologie met de dubbele, optisch gecombineerde 10,25-inch grote schermen met split screen-functie. En met Hyundai Bluelink-connectiviteitsdiensten, waarmee je de Hyundai i20 via jouw smartphone – of met gesproken commando’s – kunt bedienen. De nieuwe Hyundai i20 biedt jou naadloze connectiviteit, met online stemherkenning en voorzieningen die je ritten nog plezieriger en comfortabeler maken.

Twee motorvarianten – nog zuiniger en schoner.
De nieuwe Hyundai i20 is leverbaar met keuze uit twee benzinemotoren. De 1.0 T-GDi 48V levert 74 kW (100 pk). De 48-volt mild hybrid-technologie zorgt voor 3-4 procent minder benzineverbruik en CO2-uitstoot. De motor is leverbaar in combinatie met een 7-trapsautomaat (DCT) of een handgeschakelde zesversnellingsbak. Die ontkoppelt voor extra brandstofbesparing de motor van de transmissie als je het gaspedaal loslaat. De tweede benzinemotor, de 1.2 MPI, levert 62 kW (84 pk) en is leverbaar in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

De nieuwe 48V mild hybrid-aandrijflijn: Bespaar brandstof en verlaag de CO2-uitstoot met de 48-volt mild hybrid-technologie, die de benzinemotor tijdens het accelereren met extra trekkracht ondersteunt.

7-traps DCT-transmissie: Liever zelf schakelen? De Hyundai i20 met 1.0 T-GDi 48V biedt keus uit de handgeschakelde iMT-zesversnellingsbak en de 7-traps DCT-transmissie – voor soepel en snel schakelen.

Onze Hyundai Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Nieuwe Hyundai i10

Nieuwe Hyundai i10

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai i10 ben je meteen verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. De i10 rijd je al vanaf € 13.295. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

50/50 deal
Je kunt ook profiteren van de 50/50 deal. Je betaalt dan 50% van de aankoopwaarde nu (hiervoor kun je ook de inruilwaarde van jouw huidige auto gebruiken) en de andere helft betaal je gespreid over 36 maanden, met slechts 3,99% rente.

Hyundai Private Lease vanaf € 229 per maand
Zorgeloos rijden? Kies voor Hyundai Private Lease. Dan stap je al in een nieuwe Hyundai i10 vanaf € 229 per maand (op basis van 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Hyundai Operational Lease vanaf  € 199 per maand
Zakelijk rijden met Hyundai? Dat kan met Hyundai Operational Lease. De Hyundai i10 lease je zakelijk al vanaf € 199 per maand (op basis bvan 60 maanden / 10.000 km per jaar).

Hyundai Nexo

Hyundai NEXO

Deze ultieme eco-auto en met slechts 4 % bijtelling!

De elektrisch aangedreven SUV Hyundai NEXO met brandstofcel – met slechts 4 % bijtelling voor zakelijk rijders – kan maar liefst 665 kilometer (volgens WLTP) afleggen op een volle tank waterstof. Bovendien is de NEXO geheel emissievrij. Dat betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen (CO2) vrijkomen. Het enige wat de NEXO uitstoot is … water!

  • Actieradius van 665 km (WLTP)
  • Rijdt op waterstof dus emissievrij
  • Binnen vijf minuten een volle tank
  • 4 % bijtelling voor zakelijk rijders (DEMO)

FC(E)V Fuel Cell (Electric) Vehicle: De brandstofcel zet waterstof en zuurstof om in elektriciteit die wordt afgegeven aan het batterijpakket en de elektromotor – er komt alleen water vrij als emissie. Opladen is niet nodig, waterstof tanken wel. Dit doe je al in 5 minuten.

Deze unieke auto, Hyundai Nexo incl. Plus Pack, verkopen wij voor een klant en is direct leverbaar!

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

Nieuwe Hyundai Tucson: liefde op het eerste gezicht

Soms heb je van die auto’s waar je eindeloos naar kunt blijven kijken, waaraan je steeds weer iets nieuws ontdekt en waarbij je van de ene verbazing in de andere valt. De gloednieuwe, vierde generatie Tucson is zo’n auto. Kijk maar naar de foto’s. Wij geven je de belangrijkste highlights.

Hybride en plug-in hybride

De nieuwe Tucson biedt het meest uitgebreide geëlektrificeerde motorengamma in zijn klasse, waaronder een hybride- en een plug-in hybride-aandrijflijn. Ook levert Hyundai een aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie. Dit is een 1,6-liter T-GDI Smartstream-benzinemotor met 110 kW (150 pk) vermogen en voorwielaandrijving met een Intelligent Manual Transmission met zes versnellingen (6iMT).

Voor meer informatie? Bezoek of contact onze Hyundai-vestigingen!

hyundai zwolle homepage auto palace hyundai

Auto Palace Hyundai

Hyundai investeert al decennialang veel geld in de ontwikkeling van auto’s met weinig tot geen uitstoot van schadelijke stoffen. Met de lancering van IONIQ als Hyundai’s nieuwe submerk voor volledig elektrische modellen onderstreept Hyundai zijn ambitie uit te willen groeien tot wereldwijde marktleider op het gebied van elektrisch rijden.

IONIQ 5, IONIQ 6 en IONIQ 7
De komende vier jaar brengt Hyundai drie volledig elektrische auto’s onder de naam IONIQ op de markt. De eerste is de IONIQ 5, een middelgrote CUV gebaseerd op de 45 Concept EV, die later dit jaar wordt gelanceerd. In 2022 volgt de IONIQ 6 (sportsedan) en in 2023 de IONIQ 7 (SUV).

Op het gebied van mobiliteit is veel meer mogelijk dan alleen auto’s maken. Hyundai wil grenzen blijven verleggen, grenzen blijven doorbreken en zich blijven verdiepen in allerlei slimme innovaties.