Hyundai IONIQ EV 8% bijtelling

Actie - Hyundai IONIQ EV Comfort

Rijklaar vanaf
€24.950,-
Private lease p.m. vanaf
€399,-

De Hyundai IONIQ Electric betekent elektrisch rijden op zijn best. Hij is superstil, accelereren is indrukwekkend en schakelen gaat helemaal automatisch. Bovendien kom je op een volle accu ruim 300 kilometer* ver en is zijn wegligging – dankzij een laag zwaartepunt – uitstekend. Natuurlijk is de IONIQ Electric volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket.

Nooit meer benzine tanken, geen enkele emissie uit de uitlaat. De nieuwe Hyundai IONIQ Electric biedt opwindende prestaties en een nog grotere, volledig elektrische actieradius van maar liefst 311 kilometer* op een volle batterij. Bovendien is de nieuwe, krachtige lithium-ion-polymeerbatterij in minder dan een uur** op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit, als hem hebt aangesloten op een snellaadstation (DC-gelijkstroom)**.

En met Auto Palace Private Lease rijd je al volledig elektrisch vanaf € 399 per maand. Dit is inclusief verrekening van de EV subsidie van € 2.000,-! Of vanaf € 24.950 (excl. BTW).