Mitsubishi homepage

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

Mitsubishi Zomer Voordeel

Zomer Voordeel

Bij Mitsubishi Motors hebben we altijd een model dat bij je past. Robuust, rijk uitgerust en betrouwbaar. Overstappen kan nu zeer voordelig, met een hoge inruilprijs voor je huidige auto plus zomervoordeel dat kan oplopen tot € 2.500!

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een krachtige SUV, een wendbare en compacte auto, een plug-in hybride EV of een robuuste pick-up, wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons altijd slaagt.

Geldig t/m 30 september 2020!

Onze Mitsubishi Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

6 redenen om voor de OUTLANDER PHEV te kiezen!

Reden #1. Nummer 1 in Europa! De meest verkochte plug-in hybride van Europa. Dàt is de Mitsubishi Outlander PHEV. De ruime gezins-SUV waar inmiddels al meer dan 250.000 kritische eigenaren voor gekozen hebben.

Reden #2. De SUV met de beste 4x4 in zijn klasse! Standaard geleverd met de beste elektrische vierwielaandrijving in z’n klasse. Voor optimale grip onder alle omstandigheden, niet alleen voor een stukje off-road. Tel daar een ruim interieur, een hoge zitpositie, 1.500 kilo trekgewicht en een bagageruimte tot wel 1.600 liter bij op en je hebt de meest comfortabele plug-in hybride SUV.

Reden #3. EV first! Een volledig elektrische range van 45 kilometer, en een gecombineerde hybride range van meer dan 600 kilometer. Want de gemiddelde dagelijkse rit in Nederland is nog geen 40 kilometer.

Reden #4. Best of both worlds! 100% elektrisch, hybride alleen als dat nodig is. Daarmee rijd je 100% elektrisch en schakel je automatisch over op hybride als dat nodig is. Zo heb je naast je volledig elektrische range altijd de zekerheid van een benzinemotor voor langere afstanden. En opladen is heel gemakkelijk. Dat kan bij een van de 170.000 laadstations in Europa. Of je laadt ‘m thuis op, gewoon via een stopcontact.

Reden #5. 60% minder CO₂ Tot wel 60% minder CO₂ dan de gemiddelde auto. Want de Mitsubishi Outlander PHEV heeY een gecombineerde CO₂-uitstoot van slechts 46 gram per kilometer. En dat betekent ook een lager benzineverbruik! Niet alleen goed nieuws voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Reden #6. Uitgebreide garantie. Standaard 8 jaar garantie op het accupakket, bovenop onze uitgebreide fabrieksgarantie van 5 jaar. Zo ben je met de Mitsubishi Outlander PHEV nog jarenlang verzekerd van een zorgeloze plug-in hybride SUV Outlander PHEV, veel meer dan elektrisch rijden.

NU MET ZOMERVOORDEEL TOT € 2.500* Vanaf € 35.990 DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR.

Mitsubishi Space Star Private Lease vanaf € 199

Mitsubishi Space Star

Zorgeloos een nieuwe Space Star rijden, voor een vast bedrag per maand? Dat kan nu extra voordelig met Private Lease!

De Mitsubishi Space Star heeft een moderne en dynamische styling, levert soepele rijprestaties en biedt standaard 5 deuren en 5 zitplaatsen. Wanneer je kiest voor Private Lease dan rijd je voor een vast en laag bedrag per maand, inclusief alle autokosten. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

auto palace - mitsubishi - zwolle - tekstafbeelding

Auto Palace Mitsubishi

In 2017 is het Mitsubishi-dealerschap van Autobedrijf Frans Borgmeijer BV in Zwolle aan AUTO PALACE Zwolle-Marslanden overgedragen. Met deze overdracht versterkten wij onze positie als Mitsubishi-dealer. Voor AUTO PALACE betekende deze overdracht weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie en zijn we inmiddels Mitsubishi-dealer in Almere, Emmen en Zwolle.