Opel homepage

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

(COVID-19 proof)

Opel Voorraad

(Bedrijfs- en Personenwagens: nieuw en gebruikt)

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)

Opel Corsa-e _ Win actie gratis 3 weken rijden

Win 3 weken GRATIS rijden in de Opel Corsa-e

Jouw geëlektrificeerde Opel is binnen handbereik!

Heel Holland Elektrisch met Opel. Daar staan we voor bij Opel en doen dan ook de belofte dat er in 2024 van ieder Opel model een geëlektrificeerde variant beschikbaar is. Ook nu heeft Opel al een diversiteit aan 100% elektrische - en hybride modellen in het aanbod, zoals de sportieve Corsa-e, de trendsettende Mokka-e en zelfs het volledige bedrijfswagenaanbod is in een elektrische variant beschikbaar.

Wil jij kunnen ervaren hoe het is om in een elektrische Opel te rijden? Laat ons weten waarom jij zou overstappen naar een elektrische auto en maak kans op 3 weken gratis rijden in een Corsa-e.

Opel ANWB Private Lease

AUTO PALACE Opel en ANWB

In deze tijd een nieuwe auto? Zeker weten! Want dankzij onze exclusieve ANWB Private Lease deals stap je zorgeloos in een gloednieuwe Opel. Zo rijd je bijvoorbeeld de Opel Corsa al vanaf € 249 per maand!

Dat maandbedrag is inclusief al je vaste autokosten, dus dat biedt zekerheid. Het enige dat je zelf nog moet doen is tanken of laden. En nog een geruststelling: je kunt de Private Lease overeenkomst opzeggen als het écht nodig is, direct en zonder kosten. Opel en ANWB, dat is dubbel zo vertrouwd.

De extra scherpe tarieven gelden t/m 11 juli, exclusief bij AUTO PALACE, dus kom snel naar onze showroom voor een proefrit en het afsluiten van een dubbel sterke én vertrouwde deal!

Private Lease voordelen:

  • Vast maandbedrag: geen onverwachte kosten, alleen nog maar de brandstof.
  • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden: direct en zonder extra kosten.
  • Geen maximum leeftijd of minimum aantal jaar een rijbewijs.
  • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al lid bent.
  • Onderhoud en reparatie.
Een nieuwe Opel koop je bij AUTO PALACE

Een nieuwe Opel koopt je bij AUTO PALACE

Dus een hoge korting én snel rijden! Kom langs in een van onze 4 Opel-vestigingen voor een offerte en/of proefrit!

Onze Opel-vestigingen

Opel MOKKA

Opel MOKKA

MOKKA-E NIEUW VANAF € 35.399

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e. DE 100% ELEKTRISCHE OPEL MOKKA-E.

De nieuwe Opel Mokka is het eerste model in de geschiedenis van Opel dat direct vanaf de introductie leverbaar is met elektrische aandrijving. De Opel Mokka-e koppelt emissievrije aandrijving aan een hoge mate van rijplezier. De elektromotor levert een vermogen van 100 kW (136 pk) en een maximumkoppel van 260 Nm, dat direct vanaf stilstand beschikbaar is.

MOKKA NIEUW VANAF € 26.299

Ben je klaar om met Opel een stap in de toekomst te zetten? Ontdek de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al je verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, voor rijplezier op een ongekend hoog niveau. Ontdek het zelf: in de nieuwe Opel Mokka!

Nieuwe Opel Crossland

Nieuwe Opel Crossland

CROSSLAND NIEUW VANAF € 21.999

Prachtig én praktisch, de nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Gemaakt om in te leven.

Showroom AUTO PALACE Steenwijk - Opel

AUTO PALACE Opel

Al jaren zijn wij officieel Opel-dealer. Op dit moment hebben wij vier Opel vestigingen. U vindt ons in Steenwijk, Meppel, Emmeloord en Hoogeveen. Met een breed aanbod van nieuwe modellen en occasions proberen wij altijd de perfecte deal met u én voor u te sluiten. Wij hebben een aanbod van ruim 100 gebruikte auto's.
Naast verkoop van nieuwe Opels, occasions en bedrijfswagens kunt u bij ons terecht voor reparatie, onderhoud, schadeherstel en leasing. Wij voorzien u graag in al uw mobiliteitsbehoeften. Of het nu gaat om een dag, een week, een jaar of tien jaar. Bij de vestigingen vindt u ook onze openingstijden en contactgegevens. Graag tot ziens!