Grandland Hybrid

Rijklaar vanaf
€42.949,-

Gewoon mooi? Vergeet het maar! De nieuwe Opel Grandland Hybrid overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel en innovatieve technologie zoals het Night Vision-camerasysteem en IntelliLux LED® Pixel Light-koplampen.

DE NIEUWE GRANDLAND, GRENSVERLEGGENDE SUV

DE GRANDLAND: IN ALLE OPZICHTEN UNIEK

GEMAAKT VOOR MAXIMALE EFFICIËNTIE
Vergeet alles wat je weet over plug-in hybrides. De Grandland Hybrid is grensverleggend. Dankzij de nieuwste hybride-technologie kun je meer kilometers 100% elektrisch rijden, met 0% uitstoot. Laad hem elke dag op, om de efficiëntie van deze unieke hybride maximaal te te benutten. 

SNEL EN EFFICIËNT OPLADEN
Opladen gaat bij deze grensverleggende crossover eenvoudiger en sneller dan ooit. Thuis via een standaard kabel of een Wallbox, onderweg bij een openbaar laadpunt of bij een  laadpaal op je werk. 

ELEKTRISCH RIJDEN LOONT
Een hybride combineert het beste van twee werelden. Je kunt de meeste dagelijkse ritten 100% elektrisch rijden en schakelt als het nodig is bijzonder gemakkelijk over op brandstof. Elektrisch rijden is niet alleen milieubewust, maar ook een stuk goedkoper!

TOONAANGEVENDE EIGENSCHAPPEN

ELEKTRISCHE EFFICIËNTIE
De elektrische aandrijving van de Grandland Hybrid wordt gevoed door een geavanceerd vloeistofgekoeld batterijpakket met een capaciteit van 13,2 kWh. Doordat de batterij onder de cabine geplaatst is, blijft maximale ruimte over voor inzittenden en bagage, terwijl het lage zwaartepunt ook de stabiliteit ten goede komt.

OPWINDEND EN EFFICIËNT
Dankzij de combinatie van een sportieve 1.6 benzinemotor en een krachtige batterij met een capaciteit van 13,2 kWh, kun je van de nieuwe Grandland Hybrid heel wat dynamiek verwachten. De conventionele motor wordt automatisch ingeschakeld om altijd de optimale balans te bieden tussen efficiëntie en prestaties.
Je hebt bovendien de keuze tussen de versie met voorwielaandrijving, met 165 kW (225 pk) en een maximaal koppel van 360 Nm, of vierwielaandrijving met 221 kW (300 pk) en een koppel van 520 Nm.

KRACHTIG EN DYNAMISCH
Zowel de versie met voorwielaandrijving als die met vierwielaandrijving is uitgerust met een soepele 8-traps elektronisch aangestuurde automaat met schakelpeddels voor een extra sportieve rij-ervaring. Voor maximale controle op elk wegdek is de Grandland Hybrid beschikbaar met permanente e-AWD-technologie* , die elke situatie voor de best mogelijk grip op alle vier de wielen zorgt.

* Beschikbaarheid afhankelijk van de gekozen versie

KEUZEVRIJHEID EN CONTROLE
Dankzij 4 rijstanden kun je in de Grandland Hybrid met een druk op de knop kiezen hoe je wilt rijden. Zo combineer je alle voordelen van een crossover met die van elektrisch rijden.

  • Hybride biedt automatisch de optimale balans tussen efficiënt verbruik en prestaties
  • 4-wielaandrijving (indien van toepassing) schakelt zowel de benzinemotor als de elektromotor in voor maximale grip op elk terrein
  • Sport schakelt een dynamische afstemming van benzine- en elektromotor in voor een sportieve rij-ervaring
  • Electric activates the electric engine only, for zero CO2 emissions and complete silence.

REGENERATIEF REMMEN
Het geavanceerde i-Booster remsysteem maakt de Grandland Hybrid nóg efficiënter, door tijdens het rijden en remmen energie terug te winnen en op te slaan, zodat je elektrische rijbereik groter wordt.*

i-Booster kan op twee manieren energie terugwinnen:
D-modus: schakelt in zodra je je voet van het gaspedaal neemt, voor gemiddelde terugwinning
B-modus: werkt zowel tijdens het remmen als bij snelheid minderen, voor maximale terugwinning

Als de batterij volledig opgeladen is of meer remkracht nodig is, schakelt de Grandland Hybrid automatiscch over van de i-Booster naar het standaard remsysteem.

* Maximaal 10% van de totale capaciteit kan worden teruggewonnen.

DIGITALE MONITORING
In de nieuwe Grandland Hybrid wordt alle voertuiginformatie overzichtelijk weergegeven op het volledig digitale Pure Panel. Zo zie je in één oogopslag het energiegebruik en alle andere informatie die je onderweg nodig hebt, zodat je altijd volledige controle hebt en zo efficiënt mogelijk kunt rijden. 

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)

Opel Voorraad

(Bedrijfs- en Personenwagens: nieuw en gebruikt)