Opel homepage

Service bill

Uw auto taxeren

customer-support Created with Sketch.

Afspraak maken

Contact opnemen

The Big Event Opel

The Big Event

Van 21 t/m 26 september is het weer The Big Event bij Opel! Bij aanschaf van een nieuwe Opel krijgt u dan tot € 2.000 extra inruilwaarde op alles wat rolt, rijdt of een stekker heeft. En dat kunt u echt aan alles besteden! Bijvoorbeeld als extra inruilwaarde voor uw huidige auto, een elektrisch laadpunt wanneer u kiest voor een nieuwe Corsa-e óf om te kunnen profiteren van een superscherp Private Lease maandtarief voor uw nieuwe Opel. Daarnaast ontvangt u een tank- of laadpas t.w.v. € 500!

Een unieke kans om in een nieuwe Opel te stappen! Bereken uw Autotelex inruilwaarde, bezoek onze showroom voor een proefrit óf maak een afspraak bij u thuis met één van onze verkoopadviseurs. The Big Event komt dit keer ook naar u toe!

 

Onze Opel Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

MOKKA-E

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e.

Nog niet over op elektrisch? De Opel Mokka wordt ook leverbaar met benzine- en dieselmotoren.

Auto Palace homepage Opel

Auto Palace Opel

In 2017 zijn de Rijkmans Opel-vestigingen in Steenwijk, Meppel en Emmeloord toegevoegd aan de activiteiten van Auto Palace Groep. Met deze overname voegde Auto Palace het merk Opel toe aan haar merkenpallet, dat daarmee werd uitgebreid naar 10 merken. Voor Auto Palace betekende de overname een mooie stap in de ingezette groeistrategie.