Opel ZomerCheck

Opel Service Overzicht

Bij Auto Palace helpen wij u niet alleen met het vinden van de juiste auto, wij zorgen er ook voor dat hij in goede conditie blijft. Want goed onderhoud is een erg belangrijk, maar vaak vergeten aspect, van een auto. Onze vakbekwame monteurs staan voor u klaar voor onder andere een onderhoudsbeurt, het wisselen van winter- naar zomerbanden, aircoreiniging en/of schadeherstel. Maak online uw afspraak en wij zien u graag terug in onze werkplaatsen! 

Opel ZomerCheck

Goed voorbereid en veilig de weg op met de Opel zomercheck!

Een weekendje naar zee, een weekje Limburg, heerlijk genieten in je eigen regio of toch verder weg? Waar je deze zomer ook doorbrengt, je wil altijd op jouw OPEL kunnen rekenen. Daarom nodigen we je uit voor de OPEL Zomercheck.
Ons team van experts staat voor je klaar om jouw auto uitgebreid te controleren op 36 vitale punten, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning. Zo kan jij met een gerust gevoel op weg naar je favoriete bestemming!

Kleine prijs, grote gemoedsrust:  Je betaalt slechts €19,95 voor onze uitgebreide Zomercheck. Je ontvangt daarbij het OPEL Vakantie Doe-boek helemaal gratis! Leuk voor je (klein)kinderen, maar ook om zelf te houden.

KORTING OP VITALE ONDERDELEN
Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Dit gaat altijd in overleg en met een heldere, scherpe prijsopgave vooraf.

Tijdelijk met 10% korting op de volgende vitale onderdelen:

  • Remschijven
  • Ruitenwisserbladen
  • Distributiesets + waterpomp

ZOMERS VOORDEEL
Profiteer van nog meer zonnige acties! Met de handige OPEL accessoires neem je gemakkelijk én stijlvol extra bagage of/of fiets(en) mee. Nu met maar liefst 15% korting op (dak)-fietsendragers, dakdragers én dakkoffers! Kom gerust langs, wij adviseren je graag welke accessoires voor jouw OPEL het meest geschikt zijn.

MAAK OP TIJD EEN AFSPRAAK
Wij verwachten de komende tijd meer drukte in onze werkplaats. Wacht daarom niet te lang met het maken van een afspraak, dit kan eenvoudig online of telefonisch. Wij staan voor je klaar met inachtneming van de juiste maatregelen voor een veilig bezoek aan onze werkplaats. Zorg dat ook jouw auto klaar is voor zomerse uitstapjes of een lange vakantierit. Tot snel!

Deze aanbiedingen lopen t/m 31 augustus 2021 .