Opel Bedrijfswagens

Opel Bedrijfswagens

Opel Bedrijfswagens

Op maat voor uw bedrijf

Pakketten, bouwmateriaal, werkploegen, kwetsbare lading? In het brede aanbod van Opel bedrijfswagens vindt u precies wat u nodig hebt. Van Gesloten Bestel, Dubbele Cabine en Combi tot Chassis Cabine, speciale uitvoeringen af-fabriek of maatwerk door onze gespecialiseerde partners.

Onze voorraad Opel Bedrijfswagens

Maak uw keuze/selectie:

Opel Bedrijfswagen Vivaro-e

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

Naarmate meer maatregelen genomen worden om vervuilend verkeer uit de centra van steden te weren, wordt de inzet van elektrische bedrijfswagens van groeiend belang. De Vivaro-e is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat u niet meer afhankelijk bent van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn én u kunt profiteren van lokale en overheidssubsidies.

De gloednieuwe, 100% elektrische Vivaro-e

Opel Bedrijfswagens AUTO PALACE Steenwijk Zakelijke Markt

Opel Bedrijfswagens, op maat voor uw bedrijf

Bij alle zakelijke klussen staan de Opel Bedrijfswagens hun mannetje. En er is geen betere tijd om te kiezen voor een nieuwe Opel Bedrijfswagen dan nu! 

Wij adviseren u graag over lopende acties, financieringsmogelijkheden of het type auto wat het beste bij uw bedrijf past. Kom langs in een van onze Opel vestigingen of bekijk online de voorraad en vraag een proefrit aan!