The Big Event Opel Bedijfswagens

Opel Bedrijfswagens

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend en onze showrooms zijn online bereikbaar! Zakelijke klanten mogen wij ook zonder afspraak in onze vestigingen ontvangen.

The Big Event Opel Bedijfswagens

The Big Event

Tot en met 17 april is het weer The Big Event bij Opel. Bij aanschaf van een nieuwe Opel Bedrijfswagen krijg je dan tot € 2.000 extra inruilwaarde op alles wat rolt of rijdt. Plus een gratis tank- of laadpas van € 500 en gratis accessoires t.w.v. € 250. De kans om voordelig te investeren in een nieuwe Opel Bedrijfswagen! Uiteraard gelden onze acties ook op onze personenauto’s. Kies je voor de compacte en flexibele Combo, de efficiënte en veelzijdige Vivaro óf de ruime en comfortabele Movano? Bekijk het volledige aanbod op onze website en maak direct een afspraak hoe en waar jij wilt.

Onze voorraad Opel Bedrijfswagens

Maak uw keuze/selectie:

Opel Bedrijfswagen Vivaro-e

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

Naarmate meer maatregelen genomen worden om vervuilend verkeer uit de centra van steden te weren, wordt de inzet van elektrische bedrijfswagens van groeiend belang. De Vivaro-e is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat u niet meer afhankelijk bent van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn én u kunt profiteren van lokale en overheidssubsidies.

De gloednieuwe, 100% elektrische Vivaro-e

Opel Bedrijfswagens AUTO PALACE Steenwijk Zakelijke Markt

Opel Bedrijfswagens, op maat voor uw bedrijf

Bij alle zakelijke klussen staan de Opel Bedrijfswagens hun mannetje. En er is geen betere tijd om te kiezen voor een nieuwe Opel Bedrijfswagen dan nu! 

Wij adviseren u graag over lopende acties, financieringsmogelijkheden of het type auto wat het beste bij uw bedrijf past. Kom langs in een van onze Opel vestigingen of bekijk online de voorraad en vraag een proefrit aan!