Over ons

Auto Palace is in 1950 door de heer A. Reijnen opgericht en in 1970 door zijn drie zonen voortgezet. De heer H. Reijnen werd toentertijd algemeen directeur van Auto Palace Zwolle. Vanaf 1994 werd Lex Reijnen, zoon van H. Reijnen, voor 50% eigenaar van Auto Palace. Na het overlijden van de heer H. Reijnen in 2004 werd Lex Reijnen voor 100% eigenaar.

Na diverse overnames in de afgelopen jaren en door autonome groei behoort de Auto Palace Groep tegenwoordig tot de grootste familiebedrijven in de Nederlandse automarkt en is officieel merkdealer van meerdere merken: Peugeot, Citroën & DS, Opel, Hyundai, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, JEEP en Mitsubishi. De Auto Palace Groep vertegenwoordigt deze merken in de  Flevopolder, Noord-, Midden- en Oost-Nederland en beschikt daarnaast over grote multimerk Occasion Centers en een schadebedrijf.
EmerparkAuto is in 1991 ontstaan door de overname van Bert Dyjers Automobielen in Zwolle door eigenaar Thimas van Zantwijk, waarna een gedegen groei is ingezet door uitbreiding in representatieve Citroën- en DS dealervestigingen. 

De doelstelling van aandeelhouders Lex Reijnen en Thimas van Zantwijk is om lange termijn continuïteit en verdere groei te genereren door de groep als geheel van de mix aan specialismen te laten profiteren. Hiermee staat er een commercieel slagvaardige organisatie die, door middel van het efficiënt inzetten van noodzakelijke innovaties en uitbreiding van de mobiliteitsservices, de kansen die de veranderingen in de automotive sector bieden zal gaan verzilveren.

XBUS Team AUTO PALACE

AUTO PALACE is XBUS dealer voor de regio Zwolle en Almere

ELECTRIC BRANDS. XBUS (eBussy). eMobiliteit voor commercieel en privé gebruik!

XBUS. VARIANTEN & MODULES. Hebt u het XBUS nodig voor privédoeleinden of voor uw bedrijf? Ontdek de modulaire varianten en maak van de XBUS uw persoonlijke voertuig. Welke XBUS past bij u? Wij helpen u graag verder. Bent u op zoek naar een contactpersoon bij u in de buurt? AUTO PALACE is XBUS dealer voor de regio Zwolle en Almere.

Het XBUS Team staat voor u klaar! Bert van der Vegt (Auto Palace Almere), André Meijer en Gerko Grolleman (Auto Palace Zwolle-Marslanden).

Brother at your side

Auto Palace 'gaat op groen' met Brother

Als praktische invulling van de kernwaarden Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (Erkend Duurzaam) heeft Auto Palace gekozen voor het merk Brother voor print- en scanoplossingen. Brother is een producent van hoogwaardige multifunctionele apparatuur die er voortdurend naar streeft zijn impact op het milieu te verminderen en een duurzaam beleid te voeren.

Brother respecteert de verantwoordelijkheden ten aanzien van het milieu tijdens elke fase van de levenscyclus van een product: van ontwerp, ontwikkeling en productie tot gebruik, afvalverwerking en recycling.

In praktijk betekent dit dat Auto Palace gebruik maakt van apparatuur die zeer energiezuinig is en voldoet aan alle eisen die gesteld worden door erkende milieulabels zoals ‘BlueAngel’ en ‘Nordic Swan’. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van het toner recycle programma van Brother waarbij lege toners worden verzameld en gerecycled in de eigen recycle fabrieken van Brother.

Joachim Schutte _ Commercieel Directeur AUTO PALACE Groep

Joachim Schutte

Joachim Schutte treedt toe tot Directie van AUTO PALACE Groep

De directie van AUTO PALACE wordt per 1 februari a.s. uitgebreid met Commercieel Directeur Joachim Schutte. Joachim is afkomstig van Peugeot Nederland N.V., waar hij als Sales Consultent werkzaam was. Bij AUTO PALACE wordt Joachim verantwoordelijk voor het commerciële beleid.

Joachim Schutte is geen onbekende voor AUTO PALACE, hij schreef er zijn afstudeeropdracht en groeide door van verkoopadviseur naar occasionmanager en de laatste drie jaar als vestigingsmanager van onze vestiging Kampen/IJsselmuiden. Vervolgens maakte Joachim Schutte de overstap naar de importeur en werkte respectievelijk bij Subaru Nederland en Peugeot Nederland.

Na vijf jaar afwezigheid keert Joachim terug en treedt hij toe tot de directie van AUTO PALACE Groep. Joachim wordt verantwoordelijk voor het commerciële beleid en hij gaat de groeiambities voor al onze merken verder vormgeven.

Eurorepar Car Service Harderwijk

Eurorepar Car Service

Eurorepar Car Service Auto Palace staat voor een kwaliteitsvolle service, onderhoud, APK en reparatie aan elk automerk. We gebruiken originele onderdelen of Eurorepar onderdelen. Wij zijn gevestigd in Harderwijk, Apeldoorn, Deventer, Kampen/IJsselmuiden, Meppel, Raalte, Steenwijk en Zwolle.

Uitreiking Certificaat Erkend Duurzaam 2020-2021

Het certificaat Erkend Duurzaam is de branchestandaard op het gebied van MVO en Duurzaamheid en wordt namens BOVAG, FOCWA, RAI Vereniging en Stiba uitgevoerd door het IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).
(Foto: Dolf Teeuwen, Directeur IvDM en André Meijer, Marketing Manager AUTO PALACE Groep)

Erkend Duurzaam

Auto Palace officieel Erkend Duurzaam

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn al jaren belangrijke kernwaarden voor Auto Palace. Daarom hebben in 2017 al de eerste bedrijven het Erkend Duurzaam certificaat ontvangen. Recent zijn daar de laatste autobedrijven binnen de Auto Palace groep bij gekomen, waardoor nu alle 15 vestigingen en alle bedrijfsactiviteiten dit keurmerk hebben ontvangen.

Wat betekent Erkend Duurzaam nu concreet in de dagelijkse praktijk? Op die vraag heeft Auto Palace een helder antwoord: ‘Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en we veel aandacht besteden aan afvalscheiding en recycling. We zijn bijvoorbeeld ook overgestapt op echte groene stroom en gaan natuurlijk zuinig om met energie.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van Auto Palace staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Auto Palace. ‘Wij merken dat er steeds meer vraag is naar elektrische en hybride (bedrijfs-)auto’s en auto's met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone en duurzame mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu moeten verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen’.

Ook als werkgever heeft Auto Palace zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Auto Palace zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door sponsoring van project en activiteiten.

Auto Palace Apeldoorn - Citroën

VERHUISBERICHT: AUTO PALACE Apeldoorn - Citroën

Per 1 september jl. zijn onze Citroën Sales- en Aftersalesactiviteiten verhuisd naar onze Peugeot vestiging aan de Wagenmakershoek 2 in Apeldoorn. Met het samenvoegen van onze twee Franse merken in één vestiging kunnen we onze dienstverlening aan u als klant waarborgen en blijven verbeteren.

De voor u bekende gezichten in de showroom, aan de receptie en in de werkplaats staan ook op de nieuwe locatie voor u klaar en u de service te bieden die u van Auto Palace gewend bent. Voor u als klant is er behalve de locatie dan ook weinig veranderd.

AUTO PALACE Zutphen

VERHUISBERICHT: Auto Palace Zutphen

Hierbij willen wij u graag informeren over de verhuizing van onze Peugeot-vestiging aan De Stoven 1 in Zutphen per 1 september a.s.

De Peugeot Sales- en Aftersalesactiviteiten (verkoop nieuw en occasions, onderhoud, reparatie, APK en/of schadeherstel) aan De Stoven 1 in Zutphen zullen aan de bestaande vestigingen van Auto Palace Deventer aan de Dortmundstraat 4 in Deventer en Auto Palace Apeldoorn aan de Wagenmakershoek 2 in Apeldoorn worden overgedragen.

Voor u als klant/relatie van Auto Palace Zutphen zal er niet veel veranderen. Onze medewerkers van Auto Palace Deventer en Auto Palace Apeldoorn zullen voor u klaarstaan met dezelfde service als dat u van ons gewend bent. Wij zien de voortzetting van de met u opgebouwde klantrelatie dan ook met heel veel vertrouwen tegemoet.

Auto Palace Rijkmans Meppel

VERHUISBERICHT: Auto Palace Rijkmans Meppel

Hierbij willen wij u graag informeren over de verhuizing van onze Opel-vestiging en het Occasion Center aan de Industrieweg 3 in Meppel.

De Opel-Aftersalesactiviteiten (onderhoud, reparatie, APK en/of schadeherstel) aan de Industrieweg 3 in Meppel worden in de bestaande vestiging van Auto Palace Meppel aan de Leonard Springerlaan 33 samengevoegd.

De Opel-Salesactiviteiten plus het Occasion Center zullen in de bestaande vestiging van Auto Palace Steenwijk aan de Dolderweg 50 worden geïntegreerd. Daarnaast kunt u ook bij Auto Palace Meppel terecht voor de aankoop van uw nieuwe Opel of voor een occasion, want zij helpen u ook graag aan een nieuwe auto.

AUTO-PALACE-Zwolle_Willemsvaart

Bedrijfsgegevens

Hoofdvestiging AUTO PALACE Zwolle
Willemsvaart 18a, 8019 AB Zwolle
Postbus 524, 8000 AM Zwolle
IBAN nr. NL90 ABNA 0418 4821 60
BIC nr. ABNANL2A
KvK 05025862
BTW nr. NL001900006B01

Lex Reijnen - Algemeen Directeur

Lex Reijnen

Algemeen Directeur

Thimas van Zantwijk_Directeur

Thimas van Zantwijk

Directeur P&O

Remco van der Weide - Financieel Directeur

Remco van der Weide

Directeur F&A en ICT

Joachim Schutte_Commercieel Directeur

Joachim Schutte

André W. Meijer - Marketing Manager

André Meijer

Marketing Manager (MT)
06 - 53 56 10 79
meijer@autopalace.nl

Wim Brink _ Aftersales Manager AUTO PALACE Groep

Wim Brink

Aftersales Manager (MT)
06 - 46 37 36 59
brink@autopalace.nl

André Montfrooy sales Manager

André Montfrooy

Vestigings- en Brandmanager (MT)
06 - 50 25 28 17
montfrooy@autopalace.nl