Peugeot homepage

Showroom- en/of Proefritafspraak maken

Service bill

Uw auto taxeren

(Bedrijfs- en personenwagens)

customer-support Created with Sketch.

Werkplaatsafspraak maken

Wij zorgen dat uw (bedrijfs-) auto of camper in goede conditie blijft. Alle merken zijn welkom!

Peugeot Eletric days

Elektrische modellen van Peugeot

Een nieuwe auto zoeken is het leukste dat er is. Lezen, kijken, onderzoeken, vergelijken. En toch, het enige wat je nodig hebt is een vonk die overslaat. Daarom nodigen we je graag uit voor de Elektrische modellen van Peugeot. Waarmee je het plezier van elektrisch rijden ontdekt. Verstand uit, gevoel aan. Laat je tijdens een proefrit overtuigen door de elektrische en hybride modellen van Peugeot. 

Peugeot heeft een brede range aan elektrische auto’s voor je klaar staan. Zoals de compacte e-208, ons elektrische antwoord op de uitdagingen van de stad. De sportieve e-2008, voor net dat beetje extra ruimte en een echte SUV-ervaring. En de krachtige 3008 Plug-in Hybride, waarmee je moeiteloos schakelt tussen benzine en elektrisch. U rijdt de e-208 al vanaf € 349 per maand! Zo wordt elektrisch rijden in een Peugeot wel héél aantrekkelijk en bereikbaar!
 

Peugeot 508 PSE "Beware of the Beast"

De Peugeot 508 Peugeot Sport Engineered HYbrid 360 e-EAT8. Een lange naam voor een zeer bijzondere Peugeot. Het is namelijk de  krachtigste in serie gebouwde Peugeot tot nu toe. In de volksmond zal hij waarschijnlijk Peugeot 508 PSE gaan heten.

Laten we beginnen met de prestaties: 360 pk en een koppel van 520 Nm. Van 0 tot 100 km/u in 5,2 seconden. Het gecombineerde brandstofverbruik (WLTP) is 2,03 liter per 100 km. De Peugeot 508 PSE een plugin Hybrid. Met de lithium-ion batterij van de nieuwe 508 & PEUGEOT 508 SW SPORT ENGINEERED kunt u tot 42 km volledig elektrisch rijden volgens het WLTP-homologatieprotocol  (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures). Het WLTP-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden. De standaarduitrusting is indrukwekkend en “The Beast”, zo waarschuwt Peugeot, is verkrijgbaar in een berline/sedan en SW (stationwagon) uitvoering.

De Peugeot 508 Peugeot Sport Engineered HYbrid 360 e-EAT8 is leverbaar vanaf € 69.710,- en voor een meerprijs van € 1.600,- rijdt u een SW.

Peugeot AVANTAGE 3008 en 5008

Peugeot AVANTAGE op de 3008 en 5008

Bij Peugeot vinden we dat de zakelijk rijder wel wat meer luxe verdient. Daarom hebben we de komende maand Peugeot Avantage. Als je nu kiest voor een Peugeot 3008 of 5008 uit voorraad, dan krijg je van ons een lederen interieur upgrade ter waarde van € 1.899 cadeau.

Zwart of cognac?
Van de stoelen voor tot de 2e zitrij achterin, jouw gehele interieur wordt tot op de laatste stiksel hoogwaardig afgewerkt met leder. Je mag zelf de kleur kiezen en zelfs dat van de stiksels. Lederen bekleding, meer bijtelling? Daar hoeft u zich geen zorgen meer om te maken. De lederen bekleding wordt ingebouwd na aanschaf, dit heeft dus geen invloed op de bijtelling. Zo rijd je dus een luxere auto, voor een lagere bijtelling. Dat noemen we Avantage.

Onze Peugeot Voorraad

Maak uw keuze/selectie:

Introductie van Peugeot 9X8

Ontworpen om te racen, ontworpen om te vechten. Maak kennis met de Peugeot 9X8, de ultieme uitdrukking van Neo-Performance.

Private Lease - Peugeot

Auto Palace Peugeot

Op alle modellen hebben wij scherpe Private Lease-bedragen. U least al vanaf € 231,- een Peugeot 108. De genoemde prijs is incl. BTW en op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar met een eigen risico van € 450,-.

Bezoek een van onze Peugeot-vestigingen en laat u deskundig informeren over onze Private Lease mogelijkheden en de voorwaarden.