Schadeservice

Schade aan uw (bedrijfs-)auto is erg vervelend. Auto Palace Schadeservice helpt u graag weer snel op weg. Wij zullen er alles aan doen om u optimaal te helpen in geval van een schade. Want een autoschade is erg vervelend en komt altijd ongelegen. Daarnaast zal Auto Palace Schadeservice er alles aan doen de overlast tot een minimum voor u te beperken.

U kunt ook via de werkplaatsreceptie van onze vestigingen uw schade melden en wij gaan het voor u verder regelen. Zo kunt u weer snel en veilig op weg.

Auto Palace Schadeservice

Auto Palace Schadeservice

Adresgegevens

George Stephensonstraat 22
8013 NK Zwolle
Nederland

info.aps@hthautomotive.nl
038 465 1112

Europees Schadeformulier

Schadebedrijf Auto Palace

Wij helpen u snel weer op weg

Supermoderne schadeherstelwerkplaats

U kunt in onze supermoderne schadewerkplaats terecht die is uitgerust met alle equipment voor totaal schadeherstel van kleine tot grote schade. Wij doen het schadeherstel van alle merken en typen (bedrijfs-)auto’s van oud tot nieuw, hybride, elektrisch, kunststof en aluminium.

Sterretje in uw voorruit

Ook voor een sterretje in uw voorruit kunt u direct terecht bij Auto Palace. Voor een sterreparatie geldt: hoe sneller de reparatie wordt uitgevoerd des te beter is het resultaat. Hiermee wordt voorkomen dat het sterretje uitgroeit tot een barst met als gevolg dat de hele voorruit vervangen dient te worden.

Uw verzekering

Uw verzekering vergoedt meestal de complete kosten van een sterreparatie. Verder profiteert u van een lager eigen risico bij een ruitvervanging uitgevoerd door Auto Palace. Informeert u daarom altijd vooraf naar de exacte voorwaarden.

Gert Jan Hutten Vestigingsmanager AUTO PALACE Schadeservice

Gert Jan Hutten

Vestigingsmanager
HTH Auto Palace Schadeservice